Verzenden
Bestellingen in Nederland boven de €30,- worden gratis verzonden.

Voor het verzenden van de bestellingen maken wij gebruik van PostNL.

De verzendkosten zijn €4,25 voor een (brievenbus)pakket tot 0,5 kg.  Voor een pakket tussen de 0,5 kg en 10 kg zijn de kosten €6,95.  Voor een zwaarder pakket rekenen van €14,95 aan verzendkosten. Als er sprake is van vermissing, dan wordt er uiteraard een oplossing aangeboden. 

Voor verzending naar Belgie rekenen we een bedrag van €13,-.

Levertijd
Omdat de meeste producten gepersonaliseerd worden, is de levertijd meestal een aantal werkdagen.  Indien het op voorraad is, is de levering sneller en uiteraard gaat alles in overleg met de klant.  

Retour
Binnen 14 dagen mag een aankoop worden geretourneerd. Mocht de bestelling niet compleet of beschadigd zijn, neem dan direct contact op, dan gaan wij ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.  

 

Herroepingsrecht 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Love-Believe zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Love-Believe geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@love-believe.nl.  Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug worden gestort mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Meer informatie vindt u hier: https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/eisen-gedragscode/bedenktijd-herroepingsrecht/

Een voorbeeld van het modelformulier kunt u vinden op
https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/voorbeeld-modelformulier-herroepingsrecht/

 

 

© 2014 - 2023 Love & Believe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel